japansk kokkekniv

Fremragende | 4,6 på Trustpilot

PRO SERIES

Pro Series er til dig, der vil have en kniv, der både ser godt ud og leverer kompromisløs ydeevne.

Disse knive er designet til at blive brugt. De holder skarpheden længe, kræver minimal vedligeholdelse og kan modstå det daglige slid uden at miste deres balance eller præcision.

prøveperiode

30-dages tilfredshedsgaranti

100% risikofri prøveperiode

hurtig levering

Hurtig levering

Levering 1-3 hverdage

gratis fragt over 599

Gratis fragt

På alle ordrer over 599 kr.

betalingsmetoder

Nem betaling

VISA, Mastercard, Apple Pay & Google Pay

prøveperiode

30-dages tilfredshedsgaranti

100% risikofri prøveperiode

hurtig levering

Hurtig levering

Levering 1-3 hverdage

gratis fragt over 599

Gratis fragt

På alle ordrer over 599 kr.

betalingsmetoder

Nem betaling

VISA, Mastercard, Apple Pay & Google Pay

Filtre

Filtre
Sorter efter:

4 produkter

Japansk kokkekniv - Gyuto kokkekniv - Pro Series - ChophouseJapansk kokkekniv - Gyuto kokkekniv - Pro Series - Chophouse
Salgspris799,00 kr
Japansk kokkekniv - Santoku kniv - Pro Series - ChophouseJapansk kokkekniv - Santoku kniv - Pro Series - Chophouse
Salgspris799,00 kr
Japansk kokkekniv - Nakiri - Pro Series - ChophouseNakiri - Pro Series
Salgspris799,00 kr
Japansk kokkekniv - Utilitykniv - Pro Series - ChophouseJapansk kokkekniv - Utilitykniv - Pro Series - Chophouse
Salgspris399,00 kr

VORES KUNDER KENDER OS BEDST

Se anmeldelser på Trustpilot
trustpilot

Kristina J.

Min kniv Chophouse er helt klart den bedste kniv som jeg nogensinde har haft ❤️❤️❤️❤️❤️

trustpilot

Sebastian L.

"Super god service, super fedt produkt og skønt jeg nok ikke får brugt det, så fik jeg 30 dages skarphedsgaranti.
Jeg kan varmt anbefale Chophouse til alle med en lille kulinarisk ildsjæl i maven!"

trustpilot

Morten S.

"Fantastiske knive! Intet mindre. Jeg har længe overvejet at få udskiftet mine gamle knive, men det har været for dyrt. På Chophouse får man et fantastisk og alsidigt knivsæt til en god pris.
Varm anbefaling herfra."

trustpilot

Kristian R.

"Det føltes helt risikofrit at købe her. Deres 30-dages skarphedsgaranti gav mig ro i sindet. Jeg kunne virkelig teste knivene og opleve forskellen – og selvfølgelig beholdt jeg dem"

trustpilot

Signe H.

"Leveringen var hurtig og nem, og jeg blev positivt overrasket over kvaliteten af knivene. De er både skarpe og holdbare, og jeg føler, at jeg har fået værdi for pengene.
Kundeservicen var også god, fik hurtigt og brugbart svar."

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM JAPANSKE KOKKEKNIVE

casper
Kontakt alle hverdage: kl. 9-17+45 22 12 98 74

FØLG OS PÅ INSTAGRAM @chophouse_cph

INSPIRATION

SE ALLE
Hvilken kniv bruger kokke? - Chophouse

Hvilken kniv bruger kokke?

De fleste professionelle kokke foretrækker japanske kokkeknive på grund af deres overlegne skarphed, præcision og holdbarhed. Gyuto-kniven er den mest populære, men Santoku og Nakiri er også stærke...

Hvilken kornstørrelse skal slibesten være? - Chophouse

Hvilken kornstørrelse skal slibesten være?

Kort svar: Valget af kornstørrelse afhænger af knivens tilstand. Grov kornstørrelse (200-800 grit) bruges til meget sløve knive, mellemfin (1000-3000 grit) til regelmæssig vedligeholdelse, og fin (...

Hvor ofte skal man bruge strygestål? - Chophouse

Hvor ofte skal man bruge strygestål?

Kort svar: Du bør bruge strygestål hver gang, du bruger din kniv, eller mindst et par gange om ugen, afhængigt af hvor ofte du skærer. Strygestålet retter knivens æg op, så den bevarer sin skarphed...